Προσωπικά Δεδομένα

Η εταιρεία μας έχει δεσμευτεί να προστατεύει το απόρρητο των πελατών της και περιορίζεται σε νόμιμη διαχείριση. Η συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σύμφωνα με την Εθνική (N.2472/1997 και τις σχετικές διατάξεις) και του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές αποφάσεις των αρμόδιων archis.Opos συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου των Προσωπικών Δεδομένων, F. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ).

 

Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική νομοθετική ρύθμιση θα αυτόματα και χωρίς περαιτέρω εφαρμογή για τη διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου. Τα προσωπικά δεδομένα που αποθηκεύονται σε απευθείας σύνδεση www.agrotisgroup.gr χρησιμοποιούνται από εμάς μόνο για τη σχετική συναλλαγή (πώληση των προϊόντων, την επεξεργασία παραγγελιών και πληροφοριακά μηνύματα). Παράδοση των παραγγελιών γίνονται και οι συνδεδεμένες εταιρείες μεταφορών.

 

Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία μας προωθεί τα προσωπικά στοιχεία (όνομα, ταχυδρομική διεύθυνση και τηλέφωνο) σε συνεργαζόμενες εταιρείες να επιτρέπουν την παράδοση των προϊόντων. Η εταιρεία μας είναι σε καμία ενοίκια, πωλεί ή προωθεί τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτους. Εξαίρεση είναι όταν ζητούν πληροφορίες από δικαστικές ή άλλες αρμόδιες αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Τα προσωπικά δεδομένα που σχετίζονται με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες δεν συλλέγονται ή αποθηκεύονται.

 

Τα δεδομένα αυτά διατηρούνται από την εργασία με την εταιρεία μας τράπεζα Euro Bank, η οποία με τη δική ασφαλείς συναλλαγές ιστοσελίδα του γίνονται. Οι επισκέπτες στο online κατάστημα, μπορείτε να περιηγηθείτε χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία ή άλλες πληροφορίες. Θα πρέπει να δώσει προσωπικά στοιχεία μόνο κατά την εγγραφή για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, η οποία είναι απαραίτητη για την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Η χρήση του κατάστημα και την καταχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων, συνεπάγεται τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, αποθήκευση και επεξεργασία τους, σύμφωνα με την παραπάνω.